Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah – Naissub Apnea Cup 2014

Na otvorenom prvenstvu Srbije – Naissub Apnea Cup, održanom 5. i 6. aprila 2014. godine u Nišu, takmičari domaćina, ronilačkog kluba Naissub, osvojili su ukupno 12 medalja.

Tim u sastavu Milena Radić, Senka Vujčić, Ivica Stojanović i Marko Todorović takmičio se u konkurenciji od 28 takmičara iz Srbije, Rusije, Hrvatske i Grčke.

U disciplini statičke apnee u konkurenciji žena, Milena je osvojila zlatnu medalju u nacionalnoj i srebrnu u internacionalnoj konkurenciji, dok je Senka zauzela treće mesto među takmičarima iz Srbije. U konkurenciji muškaraca Marko je osvojio bronzu u internacionalnoj i srebro u nacionalnoj konkurenciji.

U disciplini dinamičke apnee bez peraja, Milena je u konkurenciji žena osvojila nacionalno zlato postavivši novi nacionalni rekord i srebro u internacionalnoj konkurenciji. U istoj disciplini Senka i Ivica osvojili su bronzane medalje u nacionalnoj konkurnciji žena odnosno muškaraca.

U poslednjoj disciplini, dinamičkoj apnei sa perajima, Milena je osvojila nacionalno zlato i bronzu u internacionalnoj konkurenciji, dok je Ivica zauzeo treće mesto u nacionalnoj konkurenciji.

Pogledajte sve rezultate.

Opširniji izveštaj sa takmičenja pogledajte ovde.