Bečej Open 2013

Takmičari ronilačkog kluba Naissub, Milena Radić i Ivica Stojanović, sa velikom radošću su prihvatili poziv za takmičenje u ronjenju na dah koje po drugi put u Bečeju organizuje ronilački klub Posejdon. Tako su se u subotu 12. januara 2013. godine našli u društvu još tridesetak takmičara sa kojima su u izuzetno prijatnoj atmosferi „odmeravali snage“ u dinamičkoj i statičkoj apnei.

Ivica je nastupio na samom početku takmičenja. Preronio je, za njegove mogućnosti solidnih 100m sa perajima, što mu je bilo dovoljno da zauzme treće mesto i okiti se bronzanom medaljom.
Što se tiče ženske konkurencije, Milena se sa preronjenih 100m sa monoperajem i zaronom od 5 minuta i 7 sekundi u kategoriji statičke apnee, izborila za dve zlatne medalje i priliku da se dva puta popne na najvišu stepenicu pobedničkog postolja. U ukupnom plasmanu, dvočlani tim ronilačkog kluba Naissub je zauzeo četvrto mesto.

Hvala domaćinu takmičenja i njegovoj ekipi na, pre svega, odličnoj atmosferi koja je vladala na bazenu, na srdačnom gostoprimstvu i sjajnoj organizaciji takmičenja. Vidimo se ponovo na Bečej Open 2014, ako ne i pre toga.